Even voorstellen

Ik ben Sandra Bloemendaal-Meijer, geboren op 25 juni 1971, getrouwd met Marco en trotse moeder van Joost (2003), Isa (2004) en Bart (2006). Wij hebben een agrarisch bedrijf met melkkoeien en bijbehorend jongvee in Olst. Al van jongs af aan heb ik ervaring met de opvang van kinderen. Van huis uit was het mijn moeder die veel op kinderen pastte en mij daar bij betrok. Eerst was het het spelen met de kinderen, maar in mijn middelbare schooljaren veranderde dat meer en meer in verdere zorg. Met de kinderen naar de winkel, lekker wandelen en oppassen in de avond uren. Ik deed dit met veel plezier.

Na mijn schoolperiode heb ik als kok gewerkt en kreeg ik mijn oudste zoon Joost en dochter Isa. Met de geboorte van mijn jongste zoon Bart begon het te kriebelen om meer thuis te zijn, liefst met veel kinderen om mij heen. Gastouder worden bleek de ideale oplossing en in april 2007 heb ik mij als zodanig ingeschreven.

Het gastouder zijn bevalt ondertussen zó goed, dat ik vanaf januari 2008 ben begonnen met mijn eigen, zelfstandige, gastouderopvang Kiek ’n Koe. Met de vernieuwde regelgeving binnen de kinderopvang heb ik in juni 2010 mijn helpende welzijn diploma gehaald. Verder heb ik een bijgehouden EHBO diploma, een cursus Rust en Regelmaat, cursus Pedagogisch Handelen en cursus Communicatie gevolgd en afgerond, met deze bagage en enthousiasme hoop ik u van dienst te zijn met de opvang van uw kinderen.

bloemendaal.jpgkinderen-hooi.jpg

Contactgegevens

Kiek ‘n Koe
Scherpenzeelseweg 2a
8121 SH Olst

T: 0570 525 027
E: info@kieknkoe.com